Studenten 2021 – hur planera?

För många som tar studenten år 2021 återstår frågan om det kommer bli en ”vanlig” studentfest eller om det kommer bli som generationen som tog studenten 2020. Hur ska man egentligen börja planera studentfesten om man inte vet vilka restriktioner som kommer finnas eller inte finnas?

Oavsett hur man tänker planera för studenten så behöver en student ändå ha sin studentmössa, och den köper du via https://galio.se/. Där kan du göra det extra personligt genom att beställa studentmössa med namn och du kan också beställa olika design och färger på studentmössan. De är otroligt exklusiva och fina, så gå gärna in och kolla. Man kan även göra en beställning för hela klassen om man skulle vilja det. Att göra studenten speciell trots det som pågår i världen är en självklarhet tycker vi.

Studentlivet ska firas

Att ta studenten är en otroligt stor sak att fira. Grundskolan och gymnasiet är över och det är dags för ungdomarna att pröva sina vingar. I skolan ska man ha lärt sig vara en analytisk och demokratisk medborgare, och vi ser så mycket positiva drag i de framtida generationerna som både mer kollektivistiska, familjevänliga och kärleksfulla. Dessutom är det många som kommer gå långt även inom den akademiska världen medan några kommer göra goda år i arbetsmarknaden. Det är definitivt klivet ut till vuxenvärlden och oavsett vad som händer runt omkring ska man planera för en studentfest som är svår att glömma.

Men hur ska man egentligen planera? Det bästa är förstås att ni talar igenom era planer med klassen och kanske även parallellklasserna. Kanske har ni idéer som kan vara A- och B-planer. Se till att vara förberedd på olika scenarion och sätt en deadline för när ni ska börja boka lokaler och så vidare.

Studenterna vill tänka stort

När man planerar en studentfest är det bra om det finns plats för stora tankar. Studenter vill fira stort och vill ofta ha en pangfest. Men hur gör man det ifall man måste iaktta avståndsregler och liknande? I värsta fall måste man ses digitalt och det är det många som bävar inför.

Med nyheter som att man masstestar studenter vid universiteten och att det blir annorlunda start för studenter som börjar på universiteten, att studentlivet påverkas och så vidare så är det viktigt att de som tar studenten får en trygg och rolig fest som de kan ägna sig en stund åt de goda sidorna av livet och av framtiden. Lyxa till det ordentligt med en snygg studentmössa med fina inskriptioner av namnet och se till att göra det lyxigaste som är möjligt för din älskade student. Att gå in i planerandet med förståelse för att det kan komma att ändras och att man kanske måste ställa in sig på en ”lugnare” vår även för nästa generation är viktigt, men kom ihåg att se positivt på saker och ting och inte försöka att bli för nedstämd av det.