Snygg inslagning till julklapparna

Nu står julen för dörren och det är dags att börja planera för julklapparna

Har du inte börjat planera julklapparna än så är det hög tid att börja. Visst vill man ge bort något som mottagaren uppskattar men ännu bättre är om man kan göra någon unik och annorlunda inslagning. Det är exempelvis vackert med cellofanpåse för unika klappar. Det är extra kul att ge bort något om presentinslagningen är unik och personlig.

Cellofanpåse

Cellofanpåse passar utmärkt för de lite mindre paketen och ger en vacker touch. Vill du ge en personlig gåva så är det lätt att göra den personlig med hjälp av cellofanpåsen. Knyt något fint snöre runt. Varför inte baka något som du vet mottagaren gillar och lägg i en fin påse. Det kommer garanterat att uppskattas.

Andra tips på fina inslagningar

Det är egentligen bara din egna fantasi som sätter gränserna för hur kreativa och unika inslagningarna kan bli. Ska vi tänka återanvändning så kan man till exempel välja att slå in paketet med tidningspapper och något snyggt snöre och fina detaljer.

Vanligt brunt papper kan du variera på många olika sätt. Måla själv på det, dekorera med granris eller något juligt band.

Tänk utanför boxen. Bara för det är julklappar behöver det inte vara tomtar, renar eller vara grönt och rött. Prova dig fram med olika färger, material och tillbehör. Kanske kan du följa ett tema antingen färgtema eller något annat tema.

Gör dina egna etiketter till alla dina julklappar. Detta ger ett personligt intryck och är uppskattat. En ide’ är att göra etiketter utav fotografier som du har tagit. Annars kan du göra personliga etiketter genom att skriva egna hälsningar.

Personliga paket kan du göra genom att skriva små budskap till mottagaren, klippa ut bokstäver och sätta som etikett eller sätta ett foto som relaterar till mottagaren, Något som påminner om er relation.

Slå in paketen så de ser ut som något annat genom att klippa, klistra och måla. Kanske kan paketet bli en tomte, en ren, eller varför inte en tomte.