Förena stickning med ljudböcker för dubbel njutning

Att kombinera den avkopplande hobbyn stickning med att lyssna på en ljudbok kan öka din njutning och produktivitet. Med Storytel får du tillgång till tusentals titlar direkt i din telefon eller surfplatta, vilket gör det enkelt att fördjupa dig i spännande historier samtidigt som du skapar vackra stickprojekt.

Stickning har sedan länge varit en uppskattad sysselsättning som inte bara bidrar till mental avkoppling utan också resulterar i vackra handarbeten. När man lägger till en ljudbok i mixen, blir upplevelsen ännu rikare. Ljudböcker gör det möjligt att förlora sig själv i fängslande berättelser utan att behöva ta blicken från sitt arbete. Detta är perfekt för de stunder när dina händer är upptagna med garn och stickor men ditt sinne längtar efter underhållning eller kunskap.

Välja Storytel för dina ljudböcker

Kvinna som stickar och lyssnar på en ljudbok samtidigtDet finns flera skäl till varför Storytel rabattkod är en utmärkt början på din resa genom ljudbokens värld. Först och främst erbjuder Storytel ett enormt bibliotek av titlar inom olika genrer, vilket säkerställer att du alltid hittar något som passar ditt nuvarande humör eller intresse. Oavsett om du söker efter senaste bästsäljaren, en klassiker eller kanske en instruktiv bok om sticktekniker finns det gott om alternativ att välja bland.

En annan stor fördel med Storytel är användarvänligheten. Appen är designad för att vara intuitiv och lättanvänd, vilket gör det smidigt att navigera mellan olika böcker, skapa spellistor och markera favoriter. Dessutom anpassas appen efter dina lyssnarvanor och föreslår nya titlar baserade på vad du tidigare tyckt om.

Använda rabattkod vid registrering

När du bestämmer dig för att prova på Storytel kan det vara smart att använda sig av en rabattkod vid registreringen. Att börja sitt abonnemang med hjälp av en rabattkod innebär ofta att man får tillgång till tjänsten under en introduktionsperiod till ett reducerat pris, eller ibland även gratis under en begränsad tid. Det ger dig möjlighet att utforska appens fulla potential utan ekonomiskt åtagande och avgöra om tjänsten passar just dig innan den ordinarie prenumerationsavgiften träder i kraft. Förutom ekonomiska besparingar bidrar detta också till ett mer välinformerat beslut om vilken lyssningsplattform som bäst uppfyller dina behov och preferenser.

Förstärkt upplevelse med ljudbok

En ny studie från Storbritannien visar att lyssna på ljudböcker engagerar våra känslor mer än film, tv och läsning av en böcker. Studier har också visat att personer som engagerade sig i mer än en aktivitet samtidigt rapporterade ökad produktivitet samt förbättrad mental hälsa jämfört med de som fokuserade på endast en syssla åt gången.

Sammantaget erbjuder kombinationen av stickning och lyssnande på ljudböcker ett utmärkt sätt att maximera din lediga tid utan även bidrar till personlig utveckling genom kontinuerligt lärande och mentalt välbefinnande. Så varför inte ge dig själv chansen att dyka in i tusentals historier samtidigt som du skapar något vackert?