Ge en väckarklocka på ett personligt sätt

Det är alltid roligt att ge bort fina och genomtänkta presenter och det är ett trevligt sätt att utrycka din känslor för en person. Högtider och födelsedagar utgör perfekta tillfällen men ibland är det också kul att komma med en överraskning mitt i vardagen.

Hade du planerat att ge en närstående person något lite extra fint och exklusivt, är en väckarklocka från Båge och Söner ett utomordentligt val. Här får du en snyggt designad och praktisk klocka som både är funktionell och en fröjd för ögat. Den är klassisk och mycket elegant, men har samtidigt moderna funktioner som lampa, snooze funktion och ett alarm som går i ett fyra stegs crescendo, vilket gör uppvaknandet behagligare. Som pricken över i:et kan du slå in klockan på ett extra personligt sätt, och här får du några tips på hur du kan gå till väga.

Gör ett personligt kort

Visst går det att köpa färdiga kort men med ett egentillverkat födelsedags-, jul- eller Valentin-kort blir din present så mycket mer personlig. Skriv med kalligrafibokstäver, använd ett foto som du tagit eller prova på någon av de många nya och trendiga hobbyerna som till exempel akrylmålning eller att rita med kritor. Du behöver inte vara proffs – kortet kommer garanterat att blir extra uppskattat! Ska barn vara med på presenten? Då kan du dra nytta av de många pyssel-verksamheter som småttingar gillar och göra dem till till både kort och omslagspapper. De äldre barnen kan rita och måla men även de allra yngsta kan bidra med fingerfärg eller tryck av deras händer och fötter.

Låt paketet reflektera klockan

Eftersom väckarklockorna kommer i olika färger och material och har namn som “Morning Mist”, “French Kiss” och “Nightfall” kan du låta paketet du slår in presenten i reflektera innehållet. Klockan “Forest Dream” kan till exempel komma i ett snyggt, grönt omslagspapper eller varför inte rita en skog själv på ett neutralt ark? Är du duktig på att handarbeta kan du virka en liten amigurumi figur som har med klockan att göra, exempelvis en gullig fisk till klockan “Sea Breeze” eller ett hjärta till “Oh Honey”. Det finns mycket du kan göra för att din present ska bli så fin och personlig som möjlig, och mottagaren kommer uppskatta den enormt.