Så packar du med cellofan

Överraska den du tycker om med ett snyggt förpackat paket. Genom att slå in det du ska ge bort i cellofanpåsar skapar du ett seriöst intryck som kommer skapa fina minnen och känslor hos den som får presenten. Du kan också packa andra saker i cellofanpåsar, här går vi igenom hur det funkar.

Cellofanpåsar är genomskinliga förpackningspåsar som ofta går att försluta upptill. De passar fint om du ska packa något mindre, till exempel klubbor eller andra små give aways på ett kalas eller liknande. Det finns många olika varianter och det bästa är att du spanar in utbudet på Kuvert Sverige för att få en mer generell bild av vad som erbjuds.

Cellofanpåsar kan ta det mesta till en ny nivå men är förutom det en mycket praktisk förpackningsmetod. Du kan förpacka i princip vad som helst där i eftersom de kommer i många olika storlekar.

Så använder du cellofanpåsar

Det praktiska med cellofanpåsar är att de är mycket hållbara. De kommer också i en uppsjö av storlekar vilket för att du har ett stort användningsområde beroende på vilken storlek du väljer. Du kan förpacka i princip vad som helst: parfymflaskor, små behållare, fina vykort, teckningar och liknande. Varför inte piffa till din cellofanpåse med klistermärken, glitter eller skriva med fin handstil direkt på plasten för att ge ett lyxigt intryck av din present? Cellofan är populärt just för att det skapar det där lite ”glossy” intrycket som många är ute efter när det kommer till inslagning. Att den är genomskinlig och därmed avslöjande är ointressant i sammanhanget eftersom själva paketeringen skapar en lyxig och lite härlig wow-känsla.

Här har vi lite inspiratonstips, till exempel den här artikeln i Aftonbladet där man har packat in fina presenter i cellofan. Varför inte hitta inspiration från de här underbara tipsen i Expressen? Det finns egentligen inga begränsningar för vad du kan använda cellofan till, här har man använt det för att piffa till påskägg ytterligare en nivå.