Ett personligare bröllop

Vad kan vara den mest nervpirrande, förväntansfulla och den mest underbara dagen i ens liv? Om inte när man promenerar fram till altaret för att förenas med den som man ska leva med för resten av sitt liv. Och när det kommer till bröllop så finns det många olika vägar att gå för att få till det där magiska, personliga bröllopet som man drömt om så länge. För, nu när det handlar om att vi ska lyfta fram vår personlighet så gäller det att kanske inte vara tänka den vanliga vita klänningen och de stilrena blommorna som ska pryda borden där alla sedan ska äta. Nej, det finns så mycket mer som kan göra denna dag ännu mer minnesfull. Ta fram kreativiteten och tänk på hur du vill skapa din perfekta dag.

De små detaljern

Visst, det handlar om att ni ska säga ”ja” till varandra i kyrkan. Men, sedan handlar det även om att fånga rätta detaljerna: att hitta den rätta tonen som ska råda för broloppet. Ett enkelt knep är att fånga den tonen både med inbjudningskort som sedan fångar upp med tackkort i samma anda. Dessa kan du köpa från Qpix direkt från nätet – för visst vill du kunna spara in så mycket tid som det bara gå nu innan en kommande dagen.

Personligt – inte budget

Ja, det verkar gå en trend om att bröllop ska bara budget och att vi ska spara in på så mycket som möjligt. Men, att kalla det budget känns lite som fel ord och det borde bytas ut mot ”personligare”. För, att låna saker hos vänner och att hålla vigseln i en park eller på någons tomt skapar en helt annan känsla och bidrar till en mer personlig, intim stämning. I snitt så lägger vi svenskar 50 000 kronor på vårt bröllop och när det handlar om så mycket pengar så gäller det att vi lyssnar på vad vårat hjärta säger och vill. För, förhoppningsvis så kommer vi bara få uppleva denna dag en gång i våra liv.