Viktigt med bra belysning när vi arbetar

Vare sig det är pyssel och vi ska sticka med vårt garn eller om det är något annat arbete vi ska utföra så är det alltid viktigt att ha rätt belysning. Belysning som är tillräckligt skarp för att belysa det vi gör, men också för att våra ögon inte ska tröttna helt. För det är inte bara för att du ska se vart du sätter dina stickor utan också för arbetsmiljön.

Som Kollega skrev om i en artikel i Unionens branschtidning, det skadar vårt arbete och ger oss huvudvärk att jobba i ett för mörkt rum.

Arbetsbelysningen är viktig det har vi tagit fasta på. Nu kommer nya rapporter om att våra arbetsplatser är undermåliga när det kommer till just belysning. Detta gör att personalen blir tröttare men också att arbetet får lida då vår ansträngningshuvudvärk tar oss i sitt grepp. Det innebär att den som gillar att pyssla också måste köpa sig en bra belysning för att kunna sticka och pyssla i ro. Köp LED belysning på Elampan.se så får du helt klart den bästa belysningen att arbeta i.

Väl rätt belysningen med elampan

Det är inte så bara att gå in på en e-handel och köpa sig en lampa, det handlar mycket om att veta vilken belysning som blir bäst för just ditt arbete. Det allra bästa när det kommer till arbetsbelysning är att skaffa lysrör till taket. På så vis får ni en stor spridning av ljuset och kan se allt som försiggår i rummet. Har ni lysrör i taket redan så kan det vara läge att byta ut dessa om de inte är LED-lampor, varför?

Byt ut dina gamla lysrör till LED-lysrör och spara upp till 60-70% på elräkningen!

 

Därför!