Snygg inredning till ett bra pris

Är du sugen på att göra om därhemma men känner att du inte riktigt har råd? Det är antagligen lätt att tro att all form av inredning kostar mycket pengar. Så är dock inte fallet. Här ska vi visa att du kan komma undan billigt och ändå få en snygg inredning!

Intresset för heminredning och egenhändigt utförd renovering är mycket stor och det finns tips att ta del av lite varstans, både på TV och via internet. Många avstår dock att dra igång med några sådana projekt, på grund av misstanke om att det ska kosta skjortan. Det här är dock en missuppfattning; att piffa till hemmet med lite ny inredning behöver inte alls bli en kostsam affär. Självklart går det alltid att lägga pengarna på dyra produkter, men det går också att hitta billiga alternativ – som vi ska presentera här nedan och som du också kan hitta inspiration härifrån.

Lågprisbutiker

När du handlar för en liten budget kanske det inte är nödvändigt att skaffa den där vasen för 1 000 kr. Titta istället i butiker som exempelvis Rusta, Dollarstore, Eko och ÖB och IKEA – för att hitta något liknande, men till ett mycket lägre pris. Visst, det kanske är en kopia, men är det någon som verkligen tänker på skillnaden när den väl finns där i rummet? Läs mer om det här.

Skapa din egen inredning

Är du lite händig kan du fixa dina egna inredningsdetaljer, möbler och annat som du gärna smyckar ditt hem med. Det finns mycket inspiration att hitta i tidningar och på webben, ibland komplett med ritningar så att du själv kan sätta igång med byggande och pysslande. Kostnaden blir oftast bara en bråkdel av den du skulle få om du köpte samma sak i en butik, så det är värt att överväga. Dessutom är det något särskilt med det som snickrats ihop på egen hand, eller hur? I Metro Mode kan man få bra inspiration och tips när man ska inreda.